Osmany Laffita dvakrát vyprodal sál společenského domu

22. 4. 2024 · 1 minuta čtení · 4 fotografie · 1 video
Téma Kultura
Do historie se zapíše jako uznávaný módní návrhář, ale jako ryba ve vodě se cítí i na jevištích. Do hustopečského společenského domu zavítal Osmany Laffita, aby spolu s herečkou Evou Decastelo pobavil diváky svými historkami a zážitky. 


Do tehdejšího Československa se dostal v roce 1986 díky své mamince, o které se během večera často zmiňoval, ale do Hustopečí přijel Laffita poprvé a vyprodal hned dvě představení v jednom víkendu. „Já stále cestuji, ale vlastně jsem nic nepoznal. Jezdíme hodně často s naším představením či pracovně, ale vždycky je to v takovém tempu, že nemám čas se zastavit a město si třeba projít nebo jej více poznat. Ale když jsem přijížděl do Hustopečí, tak mi všichni říkali, že do mě budou lít mandlovici až po uši,“ vyprávěl sympatický návrhář s typickým přízvukem.

Oblíbená osobnost neustále na něčem pracuje, aktuálně se připravuje na dvacetileté výročí své značky. „Já neumím nic nedělat, proto stále zkouším nové věci. Ale nikdy neplánuji moc dopředu. Má dvě taková motta, a sice nikdy se neohlížet zpět do minulosti a nedávat se moc před sebe. Plánuji třeba rok dopředu, ale jinak žiji ze dne na den a věřím, že co se má stát, to se stane, jenom je potřeba tomu být otevřený,“ zamyslel se Laffita, který už za dva roky oslaví, ačkoliv na to vůbec nevypadá, šedesát let. -nov-

odebírejte přes RSS